News

Secretul mariajului dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas. Ce pact au făcut cei doi

iulia.statie
March 5, 2021 14:46 PM

Priyanka Chopra și Nick Jonas formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Începutul relației lor a fost unul extrem de greu, pentru că mulți nu le-au dat multe șanse din cauza diferenței de vârstă, actrița fiind cu 10 ani mai mare ca alesul ei.

Pe aceeasi temaCare sunt vedetele cu cei mai mulți followeri fake pe Instagram

Priyanka Chopra, totul despre mariajul cu Nick Jonas

Timpul a trecut, aceștia s-au căsătorit și au demonstrat tuturor că sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. În perioada de izolare, spre deosebire de alte cupluri, ei s-au apropiat foarte tare și s-au bucurat pentru că au putut să petreacă mult timp împreună.

Iată că a venit momentul și Priyanka Chopra a decis să facă public secretul relației lor. Aceasta a dezvăluit că ei au făcut un pact. „Ne vedem la fiecare trei săptămâni. Oriunde ne-am afla în lume, zburăm unul către celălalt cel puțin o dată pe lună timp de câteva zile. A fost regula noastră când ne-am căsătorit. Altfel nu ne-am vedea niciodată!”, a spus ea pentru Elle.

De asemenea, cei doi vor aniversa doi ani în curând de la căsătorie, iar Priyanka a făcut dezvăluiri emoționante despre partenerul ei de viață. „Se simte ca și cum ar fi trecut mult timp, dar, în același timp, se simte ca și cum ar fi trecut o clipă. Nu pot să explic…este atât de ciudat. Nu îmi amintesc cum era viața înainte să îl cunosc.”, a spus aceasta.

Cei doi se întâlneau în trecut ocazional pe la evenimente și petrecere, iar când au început o relație, abia reușeau să petreacă timp împreună, dar, totuși, după două luni, aceștia erau deja logodiți. Se pare că Priyanka Chopra nu se aștepta la această surpriză, dar a decis să accepte.

Ce spune vedeta despre logodna cu alesul său

„Nu mă așteptam la o cerere în căsătorie în acel moment…abia trecuseră două luni! Am crezut că se va întâmpla la un moment dat, dar am fost șocată. Am renunțat la control și am decis să trăiesc clipa cu el. Ne întâlneam sporatic timp de aproximativ doi ani.”, a povestit vedeta pentru publicația menționată mai sus.

„Ne-am trimis mesaje și alte lucruri și era o parte din mine ce își dorea ceva serios. Dar luasem o pauză în acel moment de la bărbați. Nu îmi doream pe cineva lângă mine. Dar întotdeauna a existat ceva în legătură cu Nick, motiv pentru care am decis să menținem contactul, oriunde ne-am fi aflat. Un lucru pe care îl știu despre soțul meu este faptul că atunci când este hotărât, obține ce dorește! Când știe, știe.”, a continuat Priyanka.