Vedete

Secretul pe care puțini îl știu despre relația dintre Feli Donose și logodnicul ei! "Eu l-am cerut în căsătorie"

andreea.voicu
June 7, 2021 14:09 PM

Feli Donose și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Împreună și-au construit o familie minunată, iar recent, în cadrul unui interviu, artista a mărturisit că ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe partener!

Feli Donose este o femeie împlinită: are o familie frumoasă, un partener de viață care o iubește, o carieră bine clădită. Ea a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista VIVA faptul că ea a fost cea care și-a cerut în căsătorie partenerul. Mai mult decât atât, Nora Luna, fiica lor, îi moștenește pe ambii părinți, iar explicația a oferit-o chiar cântăreața.

”Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus Feli pentru Viva.

”Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine! Mama mea o răsfață cel mai tare pe Nora Luna. Și noi o răsfățăm, dar mai controlat, așa. Ea e super cuceritoare, așa că există riscul ca, la fel ca și mama mea, să alunecăm în toate dorințele ei”, a continuat artista.

Feli Donose se gândește la căsătorie, să se vadă îmbrăcată în rochia de mireasă, ea fiind cea care și-a luat inima în dinți când vine vorba despre cererea în căsătorie!

Feli Donose a slăbit peste 30 de kilograme în 6 luni! Cum a reușit

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză. M-am și înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper. Mă minţeam că e pentru detox. De fapt, mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, a povestit Feli. Cântăreața a mărturisit că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

La 6 luni de la intervenţia chirurgicală la stomac, a povestit despre viaţa şi rigorile de după.

„Am slăbit 30 de kg și mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de ține și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult”, a declarat ea.

sursă foto: arhivă VERDICT