Fashion

SEEN 7.0 - noua colecție Seen Users pentru toamnă/iarnă 2020-2021

irina.letitia
February 25, 2020 14:45 PM

Seen Users s-a remarcat încă de la apariție ca unul din cele mai avangardiste branduri românești, mizând pe un mix neașteptat între nou și tradițional, masculin și feminin. O reinterpretare a hainelor moderne într-o viziune nouă, care de la sezon la sezon se perfecționează. Iată ce ne propune brandul pentru toamnă/iarnă 2020-2021, cu proaspăt lansata ediție SEEN 7.0

SEEN 7.0 – noua colecție Seen Users pentru toamnă/iarnă 2020-2021

Intitulată ”The Romanian Gold & Other Stories”, noua colecție a brandului este inspirată, așa cum numele o sugerează, de zăcămintele naturale românești, cu precădere aurul.

Văzut din mai multe perspective, de la politică, la artă (iconografie), la simbol al marilor reușite românești, cum ar fi medalia de aur obținută de Nadia Comăneci, aurul este reprezentat în diferite forme pe tot parcursul colecției Seen.

Seen 7.0 - The Romanian Gold & Other Stories
Seen 7.0 – The Romanian Gold & Other Stories

 

Simbolizând deopotrivă un element sofisticat și rafinat, dar și o emblemă a laturii superficiale a vieții, aurul a fost interpretat în diferite forme și însoțește piesele vestimentare ale noii colecții SEEN.

Il găsim alături de pânza brodată și reinterpretată, de fețele de pernă și șervețelele atent lucrate, regândite și integrate într-o colecție ce îmbină perfect modernul cu vechiul, luxul și utilitatea.

Seen 7.0 - The Romanian Gold & Other Stories
Seen 7.0 – The Romanian Gold & Other Stories

 

Imaginile de campanie au fost realizate cu modelul Taja Feistner, de către Alexander Saladrigas, asistent foto Ruuca și Jennifer Pircalabescu, make up-ul și hairstyling-ul au fost asigurate de Kate Mur, sub îndrumarea stilistică a lui Marie-Louise von Haselberg.

Admiră-le și tu în detaliu, în GALERIE FOTO!