Vedete

Criticată pentru că s-a îngrășat, Selena Gomez a devăluit că suferă de mai multe afecțiuni

maria.apostol
February 23, 2022 15:22 PM

Diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu mai mulți ani, dar și cu alte afecțiuni mai puțin grave, Selena Gomez are de furcă acum și cu kilogramele în plus. 

Problemele de sănătate din ultima perioadă au ținut-o departe de fani pe Selena Gomez. Mulți au avut surpriza să n-o mai recunoască, după ce a fost surprinsă cu forme mult mai generoase. Artista în vârstă de 29 de ani a trecut printr-un transplant de rinichi, iar de câțiva ani a aflat că suferă de boala lupus.

Ea a făcut inclusiv chimioterapie, iar din cauza acesta a suferit și fluctuații de greutate.

Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială. Așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate. Iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu„, a spus Selena Gomez, conform okmagazine.ro.

Din imaginile publicate recent de ea pe pagina de Instagram se vede că artista încearcă să-și ascundă formele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) 

Selena Gomez filmează pentru cel de-al doilea sezon al seriei Only Murders in The Building

În cele mai recente imagini apărute pe internet, Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi. Vedeta internațională este alături de actorii Steve Martin și Martin Short în această perioadă în New York.

Cei trei actori principali filmează în prezent la cel de-al doilea sezon al serial Only Murders in The Building. Trio-ul interpretează un grup de detectivi amatori care încearcă să deslușească misterul morții unui vecin din complexul de apartamente în care locuiesc.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon au început încă din luna decembrie a anului trecut. Seria a avut un real succes și s-a bucurat de aprecierea milioanelor de fani din întreaga lume. Cara Delevingne, prietena apropiată a Selenei Gomez, se va alătura și ea echipei de filmare.