News

Selena Gomez a intrat în depresie din cauza Instagramului: "Mi-am dat seama că mica mea lume e complicată"

maria.apostol
January 8, 2022 09:09 AM

În ultimii ani, Selena Gomez a fost preocupată foarte mult de sănătatea sa mintală. Totul ar fi pornit din cauza dependenței de social media.

În 2018, artista a suferit o cădere emoțională care a trimis-o la terapie, pentru a învăța să gestioneze mai bine depresia și anxietatea.

Mi-am dat seama că mica mea lume este complicată, dar că imaginea de ansamblu este mult mai mare decât lucrurile pe care le am eu de înfruntat. Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu”, a mărturisit cântăreața.

Ss-a ferit să vorbească despre problemele ei pe social media. A considerat inițial că are o poziție privilegiată și o viață privilegiată. Și-a dat seama, pe parcursul propriei lupte cu depresia, că o pauză de la rețelele sociale ar ajuta-o.

”Instagramul devenise întreaga mea lume”

La un moment dat, Instagramul devenise întreaga mea lume, iar asta era foarte periculos. Să iau o pauză de la social media a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Mi-am creat un sistem. Nici acum nu am pe mână parolele conturilor. Toată ura și comparațiile au dispărut din momentul în care am pus telefonul jos. Am clipe în care acele sentimente ciudate revin. Dar am o relație mult mai bine cu mine însămi„, a declarat Selena Gomez.

Pe lângă renunțarea la timpul petrecut pe internet, Selena a apelat și la terapie, ceea ce a ajutat-o să găsească un echilibru.

Îmi place să fiu alături de prietenii mei, dar trebuie să mă asigur că eu sunt ok pentru a putea fi bine pentru alți oameni„, a povestit Selena Gomez pentru revista InStyle. Ea a mărturisit că a devenit mult mai deschisă în a aborda astfel de subiecte precum depresia și anxietatea.