News

Selena Gomez are un nou iubit?

iulia.statie
December 2, 2020 14:08 PM

Selena Gomez ar fi pregătită să iubească din nou, după cum speculează presa de peste oceane, dar și fanii vedetei, aceasta fiind surprinsă alături de un nou bărbat.

Pe aceeasi temaDe ce s-a retras Selena Gomez din lumina reflectoarelor

Selena Gomez iubește din nou?

Selena Gomez a fost văzută în compania jucătorului NBA Jimmy Butler, în vârstă de 31 de ani, ce joacă pentru echipa Miami Heat. Acesta are o carieră impresionantă, iar în 2015 era numit jucătorul NBA cu cea mai bună ascensiune.

Zvonurile despre o posibilă relație dintre Selena Gomez și sportiv au început să circule încă din luna noiembrie, după ce ei au fost văzuți împreună. Ba mai mult, ei au luat cina la restaurantul Lucien din East Village recent, iar un martor i-a auzit pe angajații de la local spunând că vedeta urma să vină alături de un baschetbalist în seara aceea, iar un alt fan a declarat că i-a surprins pe cei doi împreună.

Jimmy Butler, bărbatul nou din viața cântăreței, este cunoscut pentru relațiile cu vedete cunoscute. Acesta are un copil împreună cu Kaitlin Nowak, dar a fost împreună și cu Shay Mitchell. În schimb, Selena a fost împreună cu The Weeknd, însă, cea mai cunoscută relația a sa este cu Justin Bieber, acum căsătorit cu modelul Hailey Bieber.

Ce probleme a avut Selena Gomez

Selena Gomez s-a luptat cu multe provocări de-a lungul timpului. Relația dintre ea și Justin Bieber a fost admirată de fani, însă, cântărețul s-a căsătorit cu Hailey, iar din acest mariaj au rezultat multe melodii scrise de artistă, prin care descria relația pe care a avut-o cu acesta.

Provocările prin care a trecut aceasta nu s-au rezumat doar la relația cu Bieber. Selena s-a luptat cu lupus, o boală autoimună în care sistemul imun interpretează în mod eronat țesuturile și organele sănătoase ca fiind străine. În 2017, vedeta trecea printr-un transplant de rinichi, donat de prietena ei actriță, Francia Raisa.

Și problemele nu se opresc aici. În 2018, aceasta s-a internat într-un centru de reabilitare pentru a se lupta cu sănătatea mintală. Nu a durat mult până aceasta s-a externat și a continuat să își petreacă timpul cu prietenii, vindecându-se și întorcându-se la marea ei dragoste, muzica.