News

Selena Gomez crede că social media distruge generația din care face parte

iulia.statie
February 7, 2020 14:19 PM

Selena Gomez este pe locul patru atunci când vine vorba despre cele mai urmărite vedete, dar într-un interviu recent cu Dazed magazine, aceasta a dezvăluit că și-ar dori ca aplicația să nu existe.

Pe aceeasi temaBella Hadid și The Weeknd s-au despărțit încă o dată. Care este motivul

Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai urmărite persoane de pe platformă, cu 167 de milioane de fani, însă aceasta crede că aplicația pune foarte presiune pe oameni pentru a se conforma și a nu arăta ce îi face unici.

Întrebată dacă ar putea să uite de Instagram, aceasta a răspuns: „Cred că mulți oameni nu o să mă placă pentru că o să zic da.”

„Pentru acest lucru am numit noul album ‚Rare’, pentru că se pune presiune ca toată lumea să arăte la fel.”, a continuat aceasta.

Selena a decis să ia o pauză de doi ani de la Instagram și Twitter în 2018 și a dezvăluit că pentru ea, întoarcerea a fost o experiență traumatizantă.

„A fost destul de traumatizant să mă întorc, primele patru zile mă gândeam că nu am cum să fac așa ceva. Acum intru pe aplicație doar când simt nevoia, apoi mă deloghez și nu mă mai las să mă uit la altceva”, a zis Selena.

Selena Gomez crede că social media distruge generația din care face parte

Cântăreața a recunoscut că era mult mai fericită atunci când nu folosea social media: „Când nu foloseam social media, eram mult mai mulțumită de cum arătam, iar acest lucru m-a ajutat mult. Aveam nevoie să scap de vechea mea personalitate.”

În același interviu dat publicației menționate mai sus, Selena a vorbit deschis și despre problemele sale de sănătate, mai ales despre lupta ei cu boala Lupus și transplantul de rinichi din 2017.

Întrebată de un fan despre ce a speriat-o cel mai tare privind lansarea unor noi melodii după o pauză foarte lungă, ea a dezvăluit: „Credeam că nimeni nu îmi va plăcea (noua muzică) și cariera mea ca și artist s-ar termina. Am muncit foarte mult la acest album. Dacă nu ar fi mers, oare spre ce mă întreptam de acum încolo?”