News

Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

iulia.statie
September 18, 2020 10:30 AM

Selena Gomez a povestit în timpul unei discuții online cu Miley Cyrus că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după ani de zile în care aceasta s-a luptat cu depresia și anxietatea.

Pe aceeasi temaCine este cea mai urmărită femeie pe Instagram. Selena Gomez a fost detronată

Selena Gomez, detalii despre problemele sale

Selena a vorbit despre diagnosticul ei în show-ul ‚Bright Minded’, ținut de către Miley Cyrus pe Instagram, iar aproximativ 180 000 de persoane au fost alături de cântăreață în timp ce aceasta a povestit despre problemele sale.

Vedeta a decis să doneze o sumă de bani la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde aceasta a fost supusă unui transplant renal acum trei ani, când cea mai bună prietenă a ei i-a donat unul dintre rinichi și tot în același loc, Selena a fost diagnosticată cu boala lupus, potrivit publicației Adevărul. La finalul anului 2018, presa de peste hotare scria că ea a decis să se interneze într-un centru pentru a primi îngrijiri pentru o afecțiune psihică.

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, mi-am dat seama că sunt bipolară.”, a zis aceasta.

„Am fost speriată și ușurată în egală măsură pentru că am aflat de ce sufăr de atâția ani de anxietate și depresie. Am aflat mai multe informații între timp și mă ajută. Nu mă mai sperie, știu despre ce este vorba.”, a continuat aceasta.

„Oamenii se tem de asta, nu e așa? Am văzut acest lucru și în familia mea. Sunt din Texas, nu este cunoscut că aici se discută despre sănătatea mentală. Trebuie să pari grozav. (…) Când în sfârşit am spus ce voiam să spun, am vrut să ştiu totul despre asta. Şi mi-a spulberat teama.”, a zis Selena.

În luna august 2016, artista anunța că are nevoie de o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a se reface după o perioadă dificilă, în care s-a luptat cu depresia și atacurile de panică, ce ar puteau fi efecte secundare ale maladiei lupus, aceasta fiind diagnosticată în 2014 cu boala.