Fashion

Selena Gomez este acum și designer! A creat un costum de baie care să-i acopere cicatricile

nicoleta.ispasescu
May 5, 2019 12:44 PM

Selena Gomez are mai multe calități: este cântăreață, actriță, producătoare, una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram, activistă și acum, designer de costume de baie!

Artista colaborează cu una dintre prietenele ei, Theresa Marie Mingus, pentru a crea câteva modele pentru noua linie de costume de baie, intitulată Krahs.

Numele Krahs, înseamnă rechin (shark), dacă este citit invers.

Costumul de baie „Selena” este format dintr-o pereche de bikini cu talie înaltă și un sutien. Selena a creat, de asemennea, și un costum de baie întreg, într-o nuanță de roșu.

Costumele de baie din colecția „The Selena x Krahs Swim line” sunt drăguțe și clasice, dar sunt frumoase mai ales datorită poveștii din spatele lor, fiind aproape de inima și călătoria Selenei.

Selena Gomez este acum și designer! A creat un costum de baie care să-i acopere cicatricile

Într-un video în care vorbește despre colecție, Selena explică faptul că designul costumelor de baie a fost parțial inspirat de cicatricea pe care o are în urma transplantului de rinichi.

„Am avut un transplant de rinichi și îmi place costumele de baie care îți acoperă cumva ce a fost acolo și care mă fac să mă simt confortabil”, a dezvăluit ea, făcând referire la bikinii cu talie înaltă și la costumul de baie întreg.

Este de apreciat faptul că Selenei nu îi este rușine să vorbească despre transplantul ei și mai ales că a creat niște piese care nu reflectă doar povestea ei, ci și ar putea face alte femei să se simtă încrezătoare în ele.

Colecția ediție limitată de costume de baie vine în mărimi cuprinse între XS și XXL.

Selena este, de altfel, foarte mândră de Theresa. Vineri, 3 mai, ea a postat o fotografie cu ele două, pe Instagram, cu următoarea descriere: „Am cunoscut-o pe Theresa acum 5 ani. Am lucrat împreună și am devenit cele mai bune prietene. Ea m-a învățat cum să văd viața într-un mod distractiv, fără griji și măreț. Mi-a arătat cum să fiu o femeie puternică și neînfricată. Ea este frumoasă, bună și deșteaptă. Am văzut cât de capabilă a fost să își atingă visele. Nu doream altceva decât să o urmăresc cum crește. Și uită-te aici, cum faci ca totul să se întâmple. Te iubesc și sunt foarte mândră de tine”.