Beauty

Selena Gomez își lansează propria linie de make-up

ioana pana
February 5, 2020 14:19 PM

Selena Gomez a anunțat, ieri, 4 ianuarie, printr-o postare pe Instagram vestea că își va lansa o linie de cosmetice, intitulată Rare Beauty. La doar câteva minute de la postarea artistei, contul de Instagram @RareBeauty a atins numărul de un milion de urmăritori.

Pe aceeasi temaTom Ford lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Selena Gomez își lansează propria linie de make-up

„Am lucrat timp de doi ani la acest proiect special pentru mine și pot anunța în mod oficial că Rare Beauty va fi lansat în magazinele @Sephora din America de Nord vara aceasta!”, a scris Gomez pe platforma socială. Mai mult, pe profilul Rare Beauty a fost postat un mesaj inspirațional: „Fondatoarea noastră @SelenaGomez crede cu tărie că fiecare dintre noi este unic și rar. Însă în societatea de astăzi, foarte mulți oameni se simt blocați în standarde dificil de atins. @RareBeauty este despre acceptarea propriei persoane și despre găsirea frumuseții în imperfecțiuni.”

În videoclipul de prezentare postat pe Instagram, Selena le-a oferit fanilor și un teaser cu privire la linia de cosmetice: aceasta va include rujuri, produse pentru pleoape, blush-uri și iluminatoare. „A fi rar înseamnă a fi comfortabil cu propria-ți persoană”, explică ea. „Cred că Rare Beauty poate fi mai mult decât un simplu brand de beauty. Îmi doresc să reușesc să inspir oamenii să nu se mai compare cu alții și să se bucure de propria unicitate.”

Dacă „Rare Beauty” sună cunoscut, motivul este faptul că Gomez a lansat recent o melodie intitulată „Rare”, de asemenea. Și chiar dacă nu știm prea multe despre produsele ce urmează a fi puse pe piață, putem bănui că Selena a utilizat deja machiajele în cadrul aparițiilor sale publice; de altfel, în ultimul timp, artista s-a remarcat prin nuanțele vibrante de rujuri pe care le-a purtat pe covorul roșu, spectrul cromatic variând de la roz și roșu, până la maro.

Data exactă a lansării produselor nu a fost momentan anunțată, însă cu certitudine va fi în cursul verii 2020. Așteptăm cu nerăbdare să testăm produsele de make-up ce poartă semnătura Selenei Gomez.