News

Selena Gomez îşi lansează propria linie de produse de beauty

irina.letitia
August 17, 2019 16:46 PM

Industria de beauty este într-o perioadă înfloritoare, iar vedetele profită din plin de ea. Aşa se face că din ce în ce mai multe celebrităţi îşi lansează propriile branduri de beauty, iar Selena Gomez este ultima vedetă care a anunţat că va face şi ea trecerea către industria de înfrumuseţare. Cântăreaţa îşi lansează propria linie de produse de beauty!

Selena Gomez îşi lansează propria linie de produse de beauty

Selena Gomez se bucură de un succes răsunător. Cu o carieră extinsă la activ, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani este şi una din cele mai urmărite vedete de pe Instagram – are nu mai puţin de 155 de milioane de urmăritori.

Cu toate acestea, artista este hotărâtă să nu se oprească aici, motiv pentru care ea îşi va lansa în curând o linie de produse de beauty. Vestea a venit ca urmare a înregistrării de către compania sa de producţie, July Moon Productions, a unei mărci înregistrate pe numele său, destinată unor produse de înfrumuseţare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Conform autorităţii responsabile de mărcile înregistrate din Statele Unite ale Americii, linia de producţie va include parfrumuri, produse cosmetice, produse de îngrijire a tenului, a părului, uleiuri esenţiale şi săpunuri.

Reţeta de succes a familiei Kardashian/Jenner pare să fie o adevărată sursă de inspiraţie pentru vedetele de pretutindeni, care se asociază cu campanii de cosmetice sau chiar îşi deschid propria linie de producţie.

Ariana Grande, Hailey Bieber, Lady Gaga sau Rihanna sunt doar câteva dintre celebrităţile care au răspuns deja pozitiv provocării de a intra în industria beauty, iar Selena se pare că le urmează îndeaproape.