News

Selena Gomez, o altă melodie despre Justin Bieber

iulia.statie
February 25, 2020 15:54 PM

După ce Justin Bieber și-a lansat noul album, ‚Changes’, ce practic a fost ca o declarație de dragoste la adresa soției sale, Hailey Baldwin, Selena Gomez s-a decis să lanseze o nouă melodie în care vorbește despre infidelitatea fostului ei iubit.

Pe aceeasi temaBella Hadid și The Weeknd s-au despărțit încă o dată. Care este motivul

„Feel Me” este noua melodie a Selenei, însă aceasta a dezvăluit-o pentru prima oară în timpul turneului din 2016. Perioada aceea a fost destul de tragică pentru cei doi, ținând cont de faptul că ei se certau prin comentarii pe Instagram într-un moment, iar în următorul postau poze unul cu celălalt, scrie InStyle.

„Într-o noapte mă simțeam extrem de nervoasă și am scris acest cântec.”, le spunea Selena fanilor acum patru ani. Versurile spun exact ce simțea Selena în perioada aceea, ținând cont că Justin a avut două relații pe atunci, cu Sofia Richie și Hailey, iar Gomez l-a acuzat de înfidelitate.

Selena Gomez, o altă melodie despre Justin Bieber

„De fiecare dată când te săruți cu altcineva/Aș vrea să mă simți/De fiecare dată când dansezi cu altcineva/Aș vrea să mă simți/Dacă nu ești cu mine/Mereu o să fii singur.”, sunt câteva dintre versurile din noua melodie.

Aceasta a zis că intenționat nu a inclus melodia în noul album, ‚Rare’, pentru că nu se potrivește cu sentimentele ei de acum, însă fanii au rugat-o să lanseze acest cântec tocmai acum. Totuși, timing-ul ar putea să fie mai mult decât o coincidență.