News

Selena Gomez și-a schimbat look-ul imediat după nunta lui Justin Bieber

iulia.statie
October 3, 2019 15:41 PM

Înainte de noul look, Selena a avut anul acesta o coafură tip bob lung foarte drăguță, dar acum pare că dorește să facă schimbări. Miercuri aceasta a apărut cu părul lung, coafat în bucle lejere ce contrasta puternic cu aerul de franțuzoaică pe care îl avea înainte.

Pe aceeasi temaDe ce s-a retras Selena Gomez din lumina reflectoarelor

Selena Gomez și-a schimbat look-ul imediat după nunta lui Justin Bieber

Aceasta și-a afișat noul look la câteva zile după nunta fostului ei iubit, Justin Bieber. Justin s-a căsătorit cu Hailey Baldwin iar evenimentul a avut loc în Carolina de Sud. Desigur, cei doi erau legal căsătoriți încă de anul trecut, însă Justin și Hailey au dorit să își spună jurămintele și să aibă parte de o ceremonie religioasă alături de familie și prieteni.

Cei mai mulți ar spune că această coafură simbolizează nevoia Selenei de noi începuturi. Lasând relația cu Justin în trecut și fiind acum sănătoasă, artista dorește să își consume energia pe lucrurile ce contează foarte tare pentru aceasta.

În acest moment, Gomez este implicată într-un proiect care are în vedere creșterea gradului de conștietizare asupra crizei imigrație din Mexic.

„Înțeleg nevoia de reguli, dar trebuie să ne amintim că țara noastră a fost formată de oameni ce au venit aici din alte țări. Este timpul să îi ascultăm pe cei ce au viețile afectate în mod direct din cauza politicii de emigrație.”, a declarat Selena pentru Time.

„Este timpul să îi cunoaștem pe oamenii cu povești de viață complexe ce au fost reduse la titluri simple.”, adaugă artista.

Selena recunoaște că ea, prin faima și milioanele de fani pe care îi are, poate aduce câteva schimbări pozitive. Aceasta a lansat de curând un documentar numit „Living Undocumented”, produs de Netflix. Documentarul expune problemele pe care persoanele ce nu au acte și locuiesc în Statele Unite ilegal le au. Mai exact, acesta urmărește poveștile de viață a opt familii.

„Sper că urmărind aceste familii și cunoscând poveștile lor, oamenii vor începe să fie mult mai înțelegători și vor învăța mai multe despre imigrare pentru a-și forma propriile opinii.”, spune Selena.

Sursă: E!News