Fashion

Semnificația noului inel purtat de Meghan Markle la evenimentul „Trooping the Color”

adelina.duinea
June 11, 2019 10:30 AM

Tradițional, inelele eternity sunt oferite cadou în cele mai importante momente din viața unei persoane. Printre acestea se numără nașterea unui copil sau ceremonia nunții.

Pe aceeasi temaA fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

Weekendul trecut, noul inel purtat de Meghan Markle a atras atenția fanilor săi, precum și a pasionaților de modă. Ducesa de Sussex a purtat bijuteria la evenimentul „Trooping the Colour”.

Semnificația noului inel purtat de Meghan Markle la evenimentul „Trooping the Color”

Inelul, pe care Ducesa l-a purtat pe același deget cu vergheta și inelul ei de logodnă, este un cadou de la Prințul Harry, confirmă People.

Ultima piesă din colecția fostei actrițe a fost observată de fani în timp ce aceasta saluta mulțimea sâmbătă. În caleașcă, Meghan i-a avut alături de Prințul Harry, Kate Middleton și Camilla, Ducesă de Cornwall.

În mod normal, aceste inele sunt confecționate din aur și diamante. Meghan nu este prima membră a familiei regale care primește un astfel de dar. Prințul William i-a oferit soției sale un inel eternity după nașterea primului lor copil, Prințul George.

Recent, Meghan și Harry au celebrat atât aniversarea de un an a nunții lor, cât și nașterea primului lor fiu, Archie Harrison, născut pe 6 mai. Fiind mult prea mic, băiețelul nu și-a însoțit părinții. Ne putem aștepta să-l vedem pe micuț curând, însă, la botezul său care va avea loc, cel mai probabil, vara aceasta.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își revonează din nou locuința

Evenimentul „Trooping the Colour” marchează prima ieșire oficială a cuplului regal după nașterea fiului lor.

Data de naştere a reginei Elisabeta a II-a este pe 21 aprilie. Suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, are însă o aniversare oficială în a doua sâmbătă din luna iunie, tradiţional marcată printr-o ceremonie denumită „Trooping the Colour” (Salutul Culorilor), potrivit Mediafax.

Parada se desfăşoară între palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei, şi Horse Guards Parade, un teren destinat evenimentelor de acest tip, în centrul Londrei.

Regina Elisabeta a II-a a participat la sărbătoarea „Trooping the Color” în fiecare dintre cei 67 de ani ai domniei sale. A existat o singură excepţie. În 1955, parada a fost anulată din cauza unei greve a muncitorilor de la căile ferate britanice.