News

Serena Williams a sărit în apărarea lui Meghan Markle la Wimbledon! De ce Ducesa de Sussex a evitat-o pe Simona Halep

andreea voicu
July 18, 2019 10:58 AM

Sâmbăta trecută, Simona Halep şi-a îndeplinit cel mai mare vis, după ce a reuşit să câştige, la Londra, celebrul turneu Wimbledon. Tenismena a învins-o pe Serena Williams, iar partida dintre cele două a reunit laolaltă şi membrii familiei regale britanice.

Pe aceeasi temaKate Middleton și Meghan Markle, împreună la meciul Simona Halep-Serena Williams

Serena Williams a sărit în apărarea lui Meghan Markle la Wimbledon!

În loja regală s-au aflat Kate Middleton, sora acesteia, Pippa Middleton, şi Meghan Markle, care au urmărit cu interes meciul de tenis.

Simona Halep chiar afirma înainte de marea finală că şi-ar dori ca Ducesa de Cambridge să se afle în tribunele de la Wimbledon, dorinţă care i i s-a împlinit.

Pe de altă parte, Meghan Markle a venit să o susţină pe Serena Williams, una dintre cele mai bune prietene ale soţiei Prinţului Harry.

Imediat după meci, Kate Middleton a felicitat-o personal pe Simona Halep şi chiar a afirmat că românca a făcut un meci incredibil.

Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări’, a spus Ducesa de Cambridge.

În schimb, Meghan Markle a plecat imediat după meci şi a evitat-o pe cât posibil pe Simona Halep. Presa internaţională a speculat că Ducesa nu a mers să o felicite pe românca noastră, deoarece a susţinut-o pe Serena Williams.

La final, Serena Williams i-a luat apărarea soţiei Prinţului Harry, afirmând că Meghan o apreciază foarte mult pe Simona Halep.

‘Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea’, a declarat Serena, pentru People.