Fashion

Serena Williams va purta Off-White pentru întoarcerea ei la finala U.S Open

nicoleta.ispasescu
August 14, 2018 13:57 PM

Serena Williams este deja cunoscută pentru stilul pe care îl are, atât pe teren, cât și în afara lui.

În trecut, ea a avut câteva look-uri care au întors toate privirile, iar anul acesta ea s-a întors la Turneul de tenis de la Roland Garros într-o superbă salopetă („catsuit”), semnată Nike.

La Wimbledon, însă, în Iulie, a purtat o ținută all-white a aceluiași brand.

De data aceasta, pentru revenirea la U.S Open (unde va concura pentru cel de-al 24-lea titlu Grand Slam), starul tenisului l-a ales pe designerul Off-White. Pentru cine nu știe, Virgil Abloh este director artistic la Louis Vuitton și va crea o colecție personalizată, special construită pentru silueta și preferințele Serenei.

”Datorită Serenei, avem unul dintre cei mai puternici și mai inspiraționali sportivi ai generației noastre. Am încercat să întruchipez spiritul ei și să aduc ceva interesant și proaspăt în zona tenisului”, a spus Abloh într-o declarație privind colecția.

Pentru această colecție, intitulată ”Regina” („The Queen”), Abloh și-a imaginat și a reinterpretat cele mai faimoase competiții ale Serenei Williams, punându-și semnăturile Off-White pe întreaga linie de haine.

Colecția este inspirată și de pasiunea Serenei pentru dans și balet, iar elementul surpriză va fi o geacă de piele neagră.

„Ce iubesc cel mai mult la tenis este gingășia. Este un joc agresiv și puternic, dar este nevoie de finețe și delicatețe. Așa că rochia va fi feminină, combinată cu agresiunea ei. Vor fi dezvăluiri parțiale ale corpului, asimetrii. Nu va fi vorba despre clopote, fluiere și trucuri, ci despre a trăi în propriul corp și a exprima spiritul Serenei cu fiecare lovitură a rachetei de tenis”.

Colecția se va vinde de la 130$ la 900$ și va debuta oficial când Serena Williams va intra la cea de-a 50-a ediție la US Open din New York, în câteva săptămâni.