News

‚Sex and the City’ s-ar putea să aibă o continuare, dar fără Kim Cattrall

iulia.statie
December 29, 2020 13:29 PM

După ani plini de discuții despre un al treilea film, dar și după o ceartă aprigă între două dintre actrițele ce jucau personaje principale, Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall, se pare că ‚Sex and the City’ s-ar putea să aibă o continuare.

Pe aceeasi temaActori ce au displăcut personajele ce i-au consacrat

‘Sex and the City’, din nou pe micile ecrane?

După cum au dezvăluit publicațiile de peste oceane, Page Six și TVLine, s-ar putea să ne bucurăm de câteva episoade în plus ce le va reuni pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, toate fiind difuzate pe HBO Max.

Totuși, Kim Cattrall va fi marea absentă. Surse de la HBO Max au confirmat această continuare a serialului pentru publicația Deadline, iar veștile vin la aproximativ un an după ce a fost anunțat că Paramount Television și Anonymous Content lucrează la o adaptare a cărții ‚Is There Still Sex in the City?’, scrisă de către Candace Bushnell, dar, până acum, nu există mai multe informații despre acest proiect.

Bineînțeles, s-au format mai multe tabere, căci ideea ca Samantha, personajul pe care îl juca Kim Cattrall, să fie jucat de altcineva, nu le-a picat foarte bine fanilor. Actrița vorbea deschis în trecut despre faptul că nu este interesată în a lucra la proiect în continuare, chiar după ce se zvonea că va mai apărea un al treilea film.

Kim Cattrall nu își dorește să mai joace în serial

„De aproape un an se scriu știri negative despre mine, pentru ceva ce nu vreau să fac sau pentru care mă comport ca o divă. Și chiar aici le cer socoteală oamenilor din Sex and the City, în special lui Sarah Jessica Parker, cred că putea să fie mai drăguță.”, spunea Kim Cattrall în 2017.

Răspunsul actriței Sarah Jessica Parker nu a întârziat să apară în 2018: „Nu am vorbit niciodată despre acest lucru, dar câțiva eram dezamăgiți pentru că filmul nu se mai făcea. Dar nu am dat un răspuns la conversația pe care Kim a avut-o cu Piers, unde s-au zis lucruri ce m-au durut. Am avut o experiență uimitoare și nimic nu va mai fi așa.”

„Am avut o legătură cu publicul, cu orașul, cu echipa, dar am ajuns să spunem povești nebunești unul despre celălalt. Nu îmi puteam imagina pe nimeni altcineva ce putea să joace acest rol. Nu a fost o luptă, totul a fost fabricat pentru că eu nu am răspuns niciodată cu adevărat. Și nu o voi face, pentru că ea trebuia să spună ce trebuia să spună, iar acesta este privilegiul său.”, a continuat actrița, ce și-a arătat interesul în trecut pentru a mai juca în serialul ce a consacrat-o.