Beauty

Sfaturi de fitness pentru noul an de la Kayla Itsines

ioana pana
January 14, 2020 07:00 AM

Noul An a venit, bineînțeles, cu rezoluțiile de rigoare. Iar în listă, fie ea lungă sau scurtă, este imposibil să nu se regăsească măcar o rezoluție cu privire la sănătate și fitness.

Pe aceeasi temaAntrenoarea de fitness Kayla Itsines a născut! Ce nume deosebit a ales pentru cea mică

Sfaturi de fitness pentru noul an de la Kayla Itsines

Iar dacă este vorba de fitness, ne vine în minte un singur nume: Kayla Itsines. Noi, împreună cu restul de 12 milioane de fani ai health guruului, privim cu speranță către ea, ascultând cu mare atenție și interes sfaturile sale, sperând că motivația pentru fitness nu va dispărea odată cu sfârșitul lunii ianuarie, ca în fiecare an de până acum.

Iată cele mai importante sfaturi ale celebrei Kayla Itsines, pentru un an nou plin de antrenamente eficiente.

„Antrenează-te cu un prieten”

Compania unui prieten este de neprețuit, mai ales în momentele dificile- iar antrenamentele la sală pot face, uneori, parte din această categorie.

„Motivează-te constant”

Motivația poate veni de oriunde, fie din playlist-ul tău preferat, fie din așa-zisele „inspo pics”, sau chiar din interiorul tău. Asigură-te doar că niciodată nu îți pierzi determinarea pentru a-ți atinge scopul.

„Începe-ți ziua corect”

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Așadar nu sări niciodată peste micul-dejun sănătos și delicios.

„Nu sări peste prânz”

Cu riscul de a suna repetitiv, nici masa de prânz nu este de neglijat: avem nevoie de energie și pentru cea de-a doua parte a zilei.

„Ai încredere în mâncarea ta”

Mâncarea ar trebui să fie sursa principală de nutrienți a oricărei persoane care aspiră la un stil de viață sănătos. Iar o alimentație echilibrată, cu produse de calitate, reușește să atingă acest ideal.

„Creează-ți un plan”

Nu te duci la război fără un plan de atac, deci de ce ar fi fitness-ul diferit?