News

Sfaturi prețioase oferite de Andreea Marin: "Nu ai cum să mergi pe termen lung într-un ritm alert"

iulia.statie
December 20, 2019 15:48 PM

Gala Unica, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an, a reunit toate vedetele de top de la noi. Haine sofisticate, perfecte pentru covorul roșu, ținute cool sau look-uri sexy, toate au oferit strălucire acestei gale.

Pe aceeasi temaCe mănâncă Andreea Marin într-o zi! Meniul complet

Societatea artistica autohtonă: actori, cântăreți, influenceri, vedete TV au dat curs invitației și au abordat în mod original dress code-ul cocktail, cu tematica „express yourself”. Vedetele și-au dat frâu liber imaginației, bucurându-ne cu fel de fel de ținute cât mai originale.

Una dintre vedetele ce s-au făcut remarcate a fost Andreea Marin, iar noi am reușit să discutăm cu aceasta pentru a afla totul despre premiul primit, proiectele sale, sfaturile pe care și le-ar fi oferit în trecut dar și care este povestea din spatele ținutei sale.

Întrebată despre cum se exprimă ea liber, Andreea a răspuns:  „Prin fapte. Pentru fapte am fost premiată astăzi și mă bucur tare mult de încrederea pe care am primit-o prin voturile oamenilor. E tare frumos ca după o viață de muncă, sunt 26, aproape 27 de ani de când asta fac, să vezi că oamenii apreciază faptele bune.”

„Aparențele sunt de multe ori cele pe care se pune prea mult preț”

„E tare frumos să știi că oamenilor le mai pasă și de altfel de lucruri într-o lume în care aparențele de multe ori sunt cele pe care se pune prea mult preț”, a continuat vedeta.

Cât despre diferența dintre ea de acum și ea din trecut, Andreea ne-a dezvăluit că și-a păstrat aceleași valori de-a lungul timpului, fiind o persoană conservatoare.

„Sunt un om destul de conservator, mă reinventez pe alte direcții, dar valorile mele sunt aceleași. Îmi respect principiile sănătoase de evoluție. Ești ca o casă a cărei fundații este foarte solidă iar omul stă liniștit chiar și când este cutremur.”, a spus Marin.

Uneori, toți ne gândim ce sfaturi ne-am fi oferit în trecut. Andreea Marin ne-a dezvăluit sfaturile pe care și le-ar fi dat în trecut, dar și ce respectă în prezent pentru a duce o viață perfectă.

Sfaturi prețioase oferite de Andreea Marin: „Nu ai cum să mergi pe termen lung într-un ritm alert”

„Fată dragă, învață mai mult decât poate că știi deja, ce înseamnă echilibrul. E o luptă continuă între dedicația mea pentru munca pe care o iubesc, familie, timp liber, care aproape că nu există, dar trebuie să te autoeduci și să îi dai corpului, minții și sănătății tale ceea ce merită.”, a zis Andreea Marin.

„Nu ai cum să mergi pe termen lung într-un ritm alert și să nu existe repercursiuni. Acesta este sfatul meu, pentru mine: să fiu atentă la sănătatea mea.”, a spus vedeta.

Andreea Marin a câștigat la Gala Unica premiul pentru implicare socială, iar aceasta ne-a povestit drumul său către acest premiu, fiind pasionată de implicarea în diferite cauze.

„Este un premiu pentru implicare socială. Sunt ani de zile de când pun mult suflet în cauzele pe care le susțin, fie prin fundația mea, ‘Prețuiește viața’, fie ca ambasador UNICEF, fie alăturându-mă altor cauze în care cred.”, a dezvăluit Marin.

Cât despre ținută, o iubitoare a clasicului, Andreea a dezvăluit: „Îmi place clasicul, îmi place tot ce e vintage. E o ținută de inspirație vintage, creată de Athena Philip. Nu a fost deloc ușor să creeze aceste volume, am inistat să fie exact ca în fotografia aceea vintage pe care am descoperit-o întâmplător și mi-a respectat această dorință.”