News

Shakira a făcut dezvăluiri despre viața sa înainte să devină cunoscută

iulia.statie
February 1, 2020 12:02 PM

Shakira este o artistă extrem de iubită de toată lumea, iar talentul său i-a adus o avere extraordinară. Însă, înainte să devină bogată, pe când avea doar șapte ani, părinții săi au fost faliți iar artista a trebuit să se confrunte cu probleme destul de grave.

Pe aceeasi temaShakira, însărcinată cu al treilea copil? „Ar avea două sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță”

Deși tatăl ei era un cunoscut bijutier din Columbia, afacerea sa nu a mai mers așa de bine pe când Shakira era doar un copil. Părinții ei au trimis-o imediat la câțiva prieteni în Los Angeles, însă când aceasta s-a întors acasă, a fost șocată să descopere că nimic nu mai era ca înainte.

„Totul se schimbase în viața familiei mele”, a declarat artista pentru Newsweek.

Shakira a făcut dezvăluiri despre viața sa înainte să devină cunoscută

„Cele două mașini ce mă duceau la școală nu mai erau. Aerul condiționat fusese vândut. Televizorul color fusese schimbat cu unul mic, care era alb-negru.”, a dezvăluit Shakira.

Mai mult, până și mâncarea pe care aceasta o adora dispăruse, familia sa abia având câteva alimente pentru a supraviețui. Fiind mică, ea nu înțelegea ce se întâmplă, însă era groaznic de dezamăgită.

Totuși, părinții ei au vrut să îi arăte că se putea mult mai rău, așa că au dus-o într-un parc de copii unde trăiau foarte mulți oameni ai străzii, iar acolo erau mulți copilași.

„Trăiau în mizerie, erau în picioarele goale și aveau hainele rupte, erau disperați să găsească ceva de mâncare.”, a spus artista.

Din acel moment, Shakira și-a promis că o să ajute oamenii pentru a nu ajunge în situația aceea. Când a devenit faimoasă, artista a deschis o fundație în 1997, numită Pies Descalzos ( În picioarele goale). Organizația ajută copiii defavorizați din Columbia pentru a avea acces la educație, potrivit Libertatea pentru Femei.