Fashion

Shakira a făcut senzație la Super Bowl 2020! Ce ținute a purtat artista!

irina.letitia
February 3, 2020 12:43 PM

Shakira, senzația serii trecute la concertul de la Super Bowl 2020! Cântăreața latino a împărțit scena cu Jennifer Lopez, realizând unul din cele mai spectaculoase momente din istoria Super Bowl-ului!

Shakira a făcut senzație la Super Bowl 2020! Ce ținute a purtat artista!

Incă de săptămânile trecute, de când a fost anunțat celebrul concert, fanii au stat cu sufletul la gură să urmărească show-ul de la Super Bowl! Două cântărețe consacrate, cu o carieră impresionantă și sânge latino au urcat pe scenă la The Super Bowl halftime show, transformând momentul într-un adevărat show de dans și acrobații. Nici nu ne așteptam la mai puțin de la Jennifer Lopez, o forță explozivă care la 50 de ani cunoaște apogeul carierei sale și de la Shakira, una dintre cele mai energizante artiste ale muzicii latino.

Shakira, la rândul său, a sărbătorit cei 43 de ani chiar pe scenă, fiind născută pe 2 februarie, data Super Bow-ului de anul acesta. Artista și-a începutul concertul cu melodia ‚She Wolf’, având alături o echipă întreagă de dansatori în ținute roșu aprins. Apoi, aceasta a cântat ‚Empire’, înainte de a-l aduce pe scenă pe cântărețul trap Bad Bunny pentru piesa ‚I Like It’.

Diva latino a schimbat la rândul ei mai multe ținute de scenă, toate create de designerul Peter Dundas. Primul look a fost un costum roșu aprins, compus dintr-o rochie scurtă cu paiete și cizme asortate.

Designerul de orgine norvegiană, care a colaborat în trecut cu Roberto Cavalli și Emilio Pucci, a publicat la rândul său pe contul de Instagram, schițele celor trei creații realizate special pentru spectacolul Shakirei de la Super Bowl. Toate ținutele aduc aminte de o prințesă războinică, o adevărată Xena contemporană.

Vezi această postare pe Instagram

SHAKIRA x DUNDAS x SUPERBOWL Look 1 ♥️🔥♥️🔥♥️ #shakira #dundasgirl #superbowl #superbowl2020 #sbliv #swarowski #addidas #foxtv #nfl @nicolasbrustyle #dundasworld

O postare distribuită de Peter Dundas (@peter_dundas) pe

Treptat, prima ținută a Shakirei s-a metamorfozat într-un look și mai sexy. Rocha inițială s-a transformat într-o fustă mini și într-o bustieră asortate. Spre finalul concertului, artista a îmbrăcat un costum auriu, creând un duo perfect cu Jennifer Lopez, îmbrăcată la rândul ei în argintiu.

Iată ținutele Shakirei de la Super Bowl, dar și schițele costumelor realizate de Peter Dundas!