News

Shakira a vorbit despre problemele de sănătate. A fost la un pas să-și piardă vocea

andreea voicu
August 15, 2018 19:37 PM

Cântăreaţa columbiancă Shakira (41 de ani) a făcut primele declaraţii despre problemele de sănătate din 2017, care au forţat-o să-şi anuleze mai multe concerte şi să ia o pauză vocală.

Shakira a trecut prin momente grele în 2017, atunci când medicii i-au spus că are probleme de sănătate și că are nevoie de o intervenție chirugicală.

A refuzat operaţia şi s-a recuperat „miraculos“ în mod natural, spunând că acest episod i-a întărit credinţa în Dumnezeu.

Artista și-a anulat timp de șapte luni întregul turneu european “El Dorado World Tour”, dar a revenit pe scenă anul acesta.

Nothing here lies!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în fața unei mulțimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată”, a declarat Shakira, notează BBC.

„În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol.

Am învățat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îți recapeți credința. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară și asta fac”, a mai mărturisit artista.