News

Shakira, de nerecunoscut în plin scandal cu Pique și acuzații de evaziune. Cântăreața riscă să ajungă și la închisoare

maria.apostol
August 3, 2022 15:15 PM

Nemachiată și vizibil afectată de divorț, dar și de vestea că ar putea ajunge opt ani după gratii pentru acuzații de evaziune fiscală, Shakira încearcă să rămână puternică în fața celor doi băieți ai săi, însă chipul artistei trădează multă îngrijorare!

Shakira a fost văzută plecând din Miami împreună cu cei doi fii ai săi, la scurt timp după ce s-a aflat că solista este anchetată pentru o evaziune de peste 15 milioane de dolari. Nemachiată și îmbrăcată cu o rochie vaporoasă de culoare crem, artista părea de nerecunoscut prin mulțimea de oameni de pe aeroport (imaginile le puteți vedea AICI). Grijile se puteau citi pe chipul ei și e de înțeles de ce.

Parchetul din Barcelona a anunţat că va cere peste opt ani de închisoare pentru evaziune fiscală împotriva ei. Aceasta refuză orice înţelegere şi spune că este pregătită să se judece, informează AFP.

Shakira, care pretinde că este nevinovată, a declarat că va refuza să încheie un acord cu acuzarea. Potrivit avocaţilor săi, posibilitatea de a ajunge la un acord rămâne deschisă până la debutul procesului într-o instanţă din Barcelona. ​Îîn timp ce trimiterea în judecată a vedetei, în vârstă de 45 de ani, nu a fost încă pronunţată.

Shakira mai susţine că a plătit deja 17,2 milioane de euro către autorităţile fiscale spaniole. Și că, prin urmare, nu are „nici o datorie la Trezorerie de mulţi ani”.

Shakira i-a impus condiții grele lui Pique

Aceasta nu este singura problemă a artistei. Care se află și în plin război cu fostul ei iubit, fotbalistul Gerard Pique, pentru custodia copiilor. Vă reamintim că celebrul cuplu s-a despărțit după ce s-a aflat că Pique a înșelat-o cu o chelneriță.

Fundașul Barcelonei a fost surprins alături de amantă în timpul unei vacanțe la Stockholm. A mers acolo în calitate de invitat al evenimentului „Brilliant Minds”, conform El Periodico.  În urma acestui incident, Shakira a decis să pună capăt relației cu Gerard Pique, conform presei din Spania.

Shakira i-a pus lui Gerard Pique o condiție greu de digerat dacă vrea să își mai vadă copiii. Deși mai are contract cu Barcelona încă doi ani, celebra cântăreață l-a forțat să se transfere la Miami dacă vrea să îi mai vadă pe Sasha și Milan.