Vedete

Shakira, imagini emoționante, din spital, alături de tatăl ei. Cum îl ajută artista să se recupereze

Camelia
November 28, 2022 11:27 AM

Shakira, imagini emoționante, din spital, alături de tatăl ei. Shakira a făcut publice imagini emoționante, din spital, alături de tatăl ei. După despărțirea dureroasă prin care a trecut, vedeta pare să se simtă mai bine și îi este aproape părintelui său, care se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase. Cum îl ajută artista să se recupereze pe cel care i-a dat viață.

După ce a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de Pique, Shakira pare acum să se confrunte cu o altă perioadă complicată după ce, tatăl ei, William Mebarak, în vârstă de 91 de ani, a ajuns pe patul de spital, cu probleme serioase de sănătate.

Shakira, imagini emoționante, din spital, alături de tatăl ei

Shakira are o relație extrem de bună cu tatăl său, William Mebarak. În vârstă de 91 de ani, bărbatul pare să se confrunte cu probleme serioase de sănătate, așa că a ajuns din nou, la spital.

”Și viața este ceva ce se întâmplă între spital și vizite, precum și costume de Halloween”., a scris Shakira pe rețelele de socializare.

În clipul video făcut public de artistă, se vede cum aceasta își ajută părintele cu exercițiile de mobilitate.

”Unu, tată. Ridică picioarele. Uite, uite. O, da. Despre asta vorbesc. Bravo, domnule, bravo.”, supune Shakira.

Mai apoi, după ce tatăl ei a executat de unul singur mișcările, aceasta i-a sărutat picioarele, iar pe fața ei se putea citi fericirea, după ce a văzut că cel care i-a dat viață a reușit să își miște membrele. Imaginile emoționante au strâns peste 2 milioane de aprecieri și aproape 20 de milioane de vizualizări.

”Felul în care îți iubești tatăl e uimitor. Dumnezeu să vă binecuvânteze.”, ”Copilul care își respectă părinții va fi binecuvântat.”, ”Ce frumos, Shakira!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care o apreciază pe artistă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Pique

În urmă cu mai bine de o lună, Shakira a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor ei. Deși a recunoscut că trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei, Shakira spunea atunci că speră ca lucrurile să intre pe un făgaș normal.

„Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a mai spus celebra artistă potrivit aceleiași surse menționate anterior.