Beauty

Shakira, schimbare inedită de look

iulia.statie
February 8, 2021 12:45 PM

Shakira ne-a obișnuit cu faptul că adoră să își păstreze coafura în nuanțe de blond. Totuși, în 1999, pentru performanța ei de la MTV Unplugged, aceasta își făcea o schimbare de look inedită, la care se pare că a revenit acum.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez, despre performanța ei la Super Bowl

Shakira și-a făcut o schimbare de look

La începutul carierei sale, cântăreața experimenta cu diferite nuanțe și coafuri, apelând la peruci. Totuși, cum timpul a trecut, părul blond, lung, i-a devenit semnătură, așa că toată lumea a fost mirată atunci când vedeta a decis să posteze o fotografie în care amintea de schimbarea de look din 1999.

Shakira a dezvăluit o fotografie pe Twitter în care apare cu părul lung, drept, în nuanțe de roz și poartă un tricou în dungi în aceeași cromatică, iar machiajul ei completează povestea, căci rujul este asemănător. „Voila!”, a scris cântăreața în descrierea pozei.

Părul în nuanțe de roz a cucerit celebritățile

Nu este clar dacă aceasta este o schimbare permanentă sau doar de moment, pentru a aminti de performanța din trecut, dar cu siguranță este o surpriză majoră, căci Shakira este loială look-ului ce a consacrat-o. Totuși, nu ne miră faptul că părul roz a cucerit-o și pe această vedetă, căci tendința a fost foarte apreciată de toată lumea, mai ales în perioada de izolare, aducând puțină veselie pe conturile de socializare.

În timp ce saloanele erau închise, starurile au decis să profite de oportunitate și să experimenteze cu stilul vestimentar, dar și cu propunerile în materie de beauty. Spre exemplu, Dua Lipa, Elle Fanning și Behati Prinsloo au îmbrățișat nuanța veselă ce amintește de vata de zahăr. Și nu doar peste ocean am observat vedete ce au dorit să își facă o schimbare de look. Sore își vopsea și ea părul într-o culoare de roz aprins, dar revenea mai târziu la nuanța de blond ce i se potrivește perfect.