Vedete

Shakira se răzbună pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o. Sportivul va fi nevoit să poarte numele fostei soții pe tricoul Barcelonei

Camelia
October 25, 2022 11:23 AM

Gerard Pique va fi nevoit să poate numele fostei sale soții pe tricou. Shakira a demonstrat că răzbunarea perfectă există! Gerard Pique a înșelat-o pe cântăreață, însă artista a decis recurgă la un gest neașteptat. Shakira a semnat un contract cu cei de la Spotify în care cei de la Barcelona sunt obligați să poarte pe tricoul lor numele „Shakira”.

Shakira a decis să se răzbune pe fostul ei partener de viață, asta după ce acesta a înșelat-o. Cântăreața a semnat cu un contract cu cei de la Spotify, iar jucătorii de la Barcelona sunt obligați să poarte pe tricou lor numele „Shakira”.

Gerard Pique va fi nevoit să poate numele fostei sale soții pe tricou

Shakira a decurs la un gest la care nimeni nu se aștepta. Artista a găsit răzbunarea perfectă pentru partenerul ei de viață, iar acesta va fi obligat să poarte numele fostei soții pe tricoul de la echipa la care debutează.

Barcelona, echipa la care joacă Gerard Pique, a semnat un contract cu Spotify, în care mai mulți artiști vor putea fi promovați contra unei sume mari de bani. Gerard Pique s-a gândit că va scăpa de fosta lui soție, însă… karma nu l-a uitat! Așă că fotbalistul îi va purta numele pe tricou, chiar și atunci când se află pe terenul.

Shakira, dezvăluiri despre separarea de Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique au anunțat că se despart, asta după ce jucătorul de la Barcelona a călcat strâmb și a înșelat-o pe mama copiilor săi. Artista a trecut prin momente dificile și a vorbit despre viața ei.

„Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media.

Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a mai spus celebra artistă.