Vedete

Shakira și-a ieșit din minți după ce Pique s-a afișat în public cu noua lui iubită!

maria.apostol
August 22, 2022 14:36 PM

Shakira este extrem de deranjată de gestul fotbalistului Gerard Pique, fostul său partener, care s-a afișat cu noua iubită la puțin timp după despărțirea de artistă.

Shakira și Pique nu mai formează un cuplu în mod oficial de la începutul lunii iunie. În schimb, fotbalistul a îndrăznit zilele trecute să apară la un concert în compania blondei misterioase cu care a înșelat-o pe artistă.

Conform presei spaniole, Clara Chia Marti este studenta de 23 de ani infiltrată în viața lui Pique, relația dintre cei doi fiind până în prezent una ascunsă publicului. Mai mult, tânăra e ca și inexistentă pe rețelele sociale, preferând anonimatul.

Starul Barcelonei a făcut însă un pas în față și a ieșit împreună cu blonda la un eveniment public, un concert. Iar gesturile tandre au vorbit de la sine despre legătura sentimentală a fostului iubit al Shakirei.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, imaginile publicate nu i-au picat deloc bine Shakirei. Astfel, apropiați ai vedetei au confimat că artista este „foarte supărată să-l vadă pe tatăl copiilor ei cu iubita lui”. Asta ca urmare a unui pact care ar exista între cei doi, care prevede că Pique și Shakira n-ar avea voie să apară în public cu noii parteneri în primul an după despărțire.

Shakira și Pique, despărțire cu scandal

Reamintim că la începutul lunii iunie Shakira a fost cea care a anunțat despărțirea de Pique. S-a întâmplat în urma dezvăluirilor că acesta ar avea o relație cu o tânără de 20 de ani din Barcelona.

Nu mai există cale de întoarcere: cântăreața columbiană fotbalistul Barcelonei au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira și Pique și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Nu sunt căsătoriți, dar au de împărțit multe lucruri”, a declarat o sursă pentru presa din străinătate.