Vedete

Shakira și Pique s-au despărțit! Fotbalistul ar fi înșelat-o cu o studentă în vârstă de 20 de ani

maria.apostol
June 3, 2022 11:33 AM

Relația de 12 ani a celebrului cuplu ar fi fost spulberată de aventura pe care fotbalistul ar fi avut-o cu o femeie mult mai tânără. Presa internațională susține că Shakira l-ar fi dar afară din casă pe Pique. 

Shakira și Pique au format, timp de 12 ani, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi și-au întemeiat o familie și toți credeau că dragostea lor va fi pe vecie”

Se pare că cei doi sunt la un pas să divorțeze din cauza unei aventuri pe care fotbalistul ar fi avut-o cu o tânără de 20 de ani. Presa internațională susține că artista chiar l-ar fi surprins în timp ce o înșela. Motiv pentru care Pique a fost dat afară din casă.

Cotidianul El Periodico susține că Gerarg Pique se confruntă, de ceva timp, cu „o criză sentimentală”.  Motiv pentru care a decis să o înșele cu o studentă. ”Ispita” lucrează ca hostess într-un restaurant din Barcelona.

Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie

Situația neplăcută se pare că a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni. Și, din acel moment, Gerard Pique nu a mai stat alături de Shakira.

Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, a spus sursa spaniolă.Dacă pe plan sentimental lucrurile nu stau deloc așa cum ar trebui, Shakira nu o duce bine nici în ceea ce privește legea.

Aceasta urmează să fie dusă în Spania pentru a fi judecată în urma unor acuzații de evaziune fiscală. Conform Reuters, o instanță de apel spaniolă susține că dovezile pe care le are împotriva Shakirei sunt „suficiente”.

Mai exact, procurorii din Spania au declarat că Shakira nu a plătit impozite în valoare de 15,5 milioane de euro pentru veniturile pe care le-a încasat între 2012 și 2014.