Vedete

Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul: ”Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

maria.apostol
October 8, 2021 14:16 PM

Devenită celebră datorită rolului din celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, fericirea a dispărut subit din viața actriței Shannen Doherty atunci când a fost diagnosticată a doua oară cu cancer.

Actrița a primit cutremurătoarea veste că are cancer în 2015. După doi ani de tratamente, ea a reușit să învingă boala și cancerul a intrat în remisie. Actrița a considerat că a primit o nouă șansă la viață și și-a dorit foarte mult să devină mamă. Însă tratamentul și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit au reprezentat un șoc pentru corpul ei, și din păcate, a intrat la menopauză.

Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase

Actrița a dezvăluit în februarie 2020 că a fost diagnosticată din nou cu cancer, în stadiu 4.

Cu toate acestea, ea a devenit un exemplu pentru mulți oameni. Pentru că nu s-a lăsat doborâtă de cumplitul diagnostic, ci a continuat să trăiască normal.

”Nu vreau să mă port așa vreodată, de parcă sunt pe moarte. Vreau să mă comport de parcă nu trebuie să fac anumite lucruri doar pentru că sunt în situația asta. Mă lupt în continuare să rămân în viață. Mulți oameni care primesc acest diagnostic sunt tratați diferit de către cei din jurul lor. Se presupune că nu pot lucra sau că nu o pot face la adevărata lor capacitate, iar acest lucru nu este adevărat.

Am o viață ocupată acum și petrec și mult timp alături de prieteni și familie. Mi se pare că munca din ultima perioadă mă împlinește mai mult decât a făcut-o în trecut”, a mărturisit actrița.

„Nu vreau deloc să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”, a declarat starul din “Beverly Hills, 90210”, în emisiunea Good Morning America.

„Nu vreau să trăiesc doar pentru a bifa lucruri de pe o listă, pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a mai adăugat Shannen Doherty, precizând că acesta e motivul și pentru care nu vrea să-și facă o listă cu ultimele dorințe.