News

Sharon Stone a declarat că a terminat cu întâlnirile romantice! De ce nu mai vrea actrița un partener

iulia.statie
October 15, 2020 16:37 PM

Sharon Stone a declarat că a terminat pentru totdeauna cu întâlnirile romantice. În timpul unei apariții la emisiunea ‚The Drew Barrymore Show’ actrița a dezvăluit că este fericită pentru că este singură și se bucură că poate petrece mai mult timp cu micuții săi.

Pe aceeasi temaCostumele de baie inspirate de Donatella Versace și Sharone Stone, în ”Casino”

Sharon Stone nu își mai dorește un iubit

Când Drew Barrymore a vrut să știe mai mult și să afle motivul pentru care vedeta nu își mai dorește un partener, aceasta a explicat că simte că bărbații și femeile nu sunt la același nivel atunci când vine vorba de maturitatea emoțională.

„Am terminat cu întâlnirile. Am avut destul. Simt că oamenii nu sunt sinceri și nu merită timpul meu. Mă bucur de timpul petrecută singură, cu copiii sau cu prietenii mei.” a zis ea.

Alt motiv pentru care nu își mai dorește romantism? Vedeta nu mai vrea problemele ce vin imediat cu o relație. Totuși, aceasta a spus că se va mai gândi la alegerea ei în caz că „bărbații se vor maturiza”.

„Simt că nu mai vreau un alt copil, nu mai vreau jocuri și minciuni. Nu știu cum să spun totul într-un mod ce este corect. Nu cred că bărbații sunt în același loc cu femeile în acest moment. Am prieteni bărbați, dar simt că atunci când vine vorba despre maturitatea emoțională în relații, femeile și bărbații sunt compleți diferiți.”, a continuat aceasta.

Ce îi învață actrița pe băieții săi

Pentru a își respecta gândirea, Stone le explică băieților ei că lucrurile despre patriarhie și masculinitate pe care le-au tot văzut nu sunt chiar corecte. Dacă lucrurile vor funcționa, Stone va crește genul de bărbați maturi din punct de vedere emoțional pe care ea nu i-a cunoscut la ultimele întâlniri.

„Așadar, încerc să îi învăț pe băieții mei că ideile pe care bărbații le-au transmis despre ceea ce înseamnă să fii puternic s-ar putea să nu fie pe deplin corecte. Și în cele din urmă ei ar putea să nu beneficieze de ele nici în relația dintre ei, astfel încât să poată avea mai mult succes în viitor și să obțină lucruri pe care le doresc în viața lor, relații fericite și sănătoase, succes în afaceri.”, a continuat actrița.