News

Sharon Stone a recreat faimoasa scenă din ‚Basic Instinct’

iulia.statie
November 9, 2019 16:19 PM

Sharon Stone tocmai a recreat unul dintre cele mai scandaloase momente din cariera sa, faimoasa scenă din ‚Basic Instinct’, pentru a transmite un mesaj extrem de puternic.

Pe aceeasi temaBeyonce, declarații emoționante despre povestea din spatele ședinței foto pentru coperta revistei Vogue

Actrița în vârstă de 61 de ani a participal la Premiile GQ Men of the Year de la Komische Oper din Berlin pentru a-și primii premiul de Woman of the Year. Aceasta a ales să poarte o rochie mini semnată Saint Laurent (6200 de dolari).

Pe scenă, aceasta a ales să se așeze pe un scaun pentru a-și ține discursul în fața audienței.

Sharon Stone a recreat faimoasa scenă din ‚Basic Instinct’

„Acum ceva ani filmam pentru o scenă iar regizorul meu a spus: ‚Poți să îmi dai lenjeria intimă? Se vede în filmare iar tu nu ar trebui să porți așa ceva, noi nu o să vedem nimic oricum.’”, și-a amintit Stone.

„Am spus: ‚Sigur’. Nu știam că acest moment îmi va schimba viața.”, a continuat aceasta.

Apoi, ea și-a încrucișat picioarele, la fel ca în scena iconică din ‚Basic Instinct’, înainte de a încuraja audiența să îi asculte sfatul.

Totuși, spre ușurarea fiului ei în vârstă de 19 ani, Roan Bronstein, nimic nu s-a observat.

„Avem dreptul să fim puternici în orice formă de sexualitate pe care o alegem, nimeni nu are dreptul să ne ia acest lucru”, a spus actrița, adăugând faptul că i-a luat mult timp să își recâștige demnitatea după scena aceea din 1992.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că m-ați ales pentru a lua premiul Woman of the Year, pentru că era un timp în care eu reprezentam o glumă”, a adăugat Sharon.

Sursă: Page Six