News

Sharon Stone, dezvăluire inedită! Ce actor sărută cel mai bine

iulia.statie
September 27, 2020 13:52 PM

Sharon Stone a vorbit despre rolurile sale, explicând și ce actori sărută cel mai bine. La vârsta de 62 de ani, actrița este mai vocală ca oricând acum, atât în interviuri, cât și pe conturile de social media, vorbind despre viața ei personală, politică și multe alte subiecte.

Pe aceeasi temaSharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Sharon Stone a dezvăluit ce actor sărută cel mai bine

Aceasta a făcut acum o altă dezvăluire inedită, într-un interviu pentru Andy Cohen, în ‚Watch What Happens Live’, vorbind despre care dintre actorii cu care s-a sărutat într-o peliculă are cele mai mari calități, iar răspunsul ei a fost cu siguranță unul delicios.

Se pare că acela ce sărută cel mai bine este chiar Robert De Niro, alături de care juca în 1995 în drama lui Martin Scorsese, Casino. „Robert de Niro a fost, cu siguranță, cel care m-a sărutat cel mai bine. Bob a fost cel mai bun de departe.”

Ba mai mult, Sharon dezvăluie că a simțit toată viața o mare admirație pentru acesta: „Era actorul pe care l-am admirat cel mai mult și voiam să fiu capabilă să stau la aceeași masă cu Robert de Niro și să îi fac față. Poate pentru că îl priveam cu atâta respect, iar, pentru mine, momentul sărutului a fost un fel de apogeu.”

Sharon Stone, îndrăgostită de Robert de Niro

Totuși, actrița a dezvăluit și că, datorită admirației pe care o purta pentru actor, De Niro nici nu prea avea cum să greșească. „Erau atât de multe lucruri la mijloc, eram atât de îndrăgostită de el…Probabil că ar fi putut să mă lovească cu un ciocan în cap și mi-ar fi plăcut.”

„A fost fabulos și nu pot compara cu nimic altceva. Oricare altul a fost…meh.”, a zis aceasta, vorbind și despre cel mai neplăcut sărut pe care l-a împărtășit pe platoul de filmare.