News

Sharon Stone, dezvăluiri cutremurătoare. Aceasta și-a acuzat chirurgul de faptul că i-ar fi pus implanturi mamare fără acordul ei

iulia.statie
March 29, 2021 13:48 PM

Sharon Stone a dezvăluit că în timpul unei operații, chirurgul i-a pus implanturi mamare fără ca ea să își ofere acordul. Aceasta a fost supusă unei intervenții de extirpare a unor tumori mamare beningne în 2001, iar, când s-a trezit, avea bustul mărit cu o mărime fără să își fi dorit acest lucru.

Pe aceeasi temaSharon Stone a declarat că a terminat cu întâlnirile romantice! De ce nu mai vrea actrița un partener

Ce s-a întâmplat cu Sharon Stone în timp ce era supusă unei operații

Actrița, în vârstă de 63 de ani, a povestit în cadrul unui interviu cu publicația The Times că medicul ce s-a ocupat de ea a crezut că ar arăta mai bine cu bustul mărit, astfel că i-a pus implanturi mamare. „Când am rămas fără bandaj, am descoperit că aveam sânii mai mari cu o mărime, iar el a spus că merg mai bine cu mărimea șoldurilor mele.”, a zis vedeta.

Sharon Stone susține că medicul a crezut că ea ar arăta mult mai bine cu sâni mai mari, așa că i-a făcut această schimbare fără ca ea să îi cunoască intențiile, așa că mare i-a fost mirarea când și-a văzut corpul fără bandaje. „Mi-a schimbat corpul fără ca eu să îmi dau acordul sau să știu.”, a adăugat actrița.

Sharon Stone face dezvăluiri cutremurătoare

Vedeta continuă să își promoveze cartea numită ‘The Beauty of Living Twice’ printr-o serie de interviuri cu mai multe publicații. Aceasta a făcut dezvăluiri uriașe despre viața ei, despre momentele bune, dar și mai puțin bune, despre familia ei, dar și despre carieră.

Spre exemplu, în respectivul interviu în care a dezvăluit și că s-ar fi trezit cu implanturi mamare fără să își fi dat acordul, ea a vorbit și despre cearta pe care a avut-o cu Michael Douglas, partenerul din ‘Basic Instinct’, ce a pornit de la un prieten comun și ar fi fost pe cale să devină violentă.

„Am ieșit afară, i-am zis că nu mă cunoaște, iar el mi-a zis că nu îl cunosc. Am avut parte de o ceartă fantastică, la fel ca în liceu.”, a zis vedeta. Acest incident între cele două staruri ar fi avut loc înainte ca aceștia să joace împreună în filmul faimos.