Fashion

Sharon Stone, Uma Thurman și Michelle Rodriguez au strălucit la Global Ocean Gala!

irina.letitia
February 7, 2020 12:53 PM

Ieri seară a avut loc gala Global Ocean, iar la eveniment am avut parte de câteva apariții cu adevărat strălucitoare: Sharon Stone, Uma Thurman și Michelle Rodriguez!

Sharon Stone, Uma Thurman și Michelle Rodriguez au strălucit la Global Ocean Gala!

Evenimentul a avut loc la Hollywood și a fost închinat de această dată prințului Albert al II-lea de Monaco, patronul organizației Global Ocean. Acesta a fost onorat în cadrul galei cu un premiu pentru activitatea sa intensă de susținere a protejării mediului, în special a conservării ecosistemului oceanelor.

Așadar, la eveniment a fost prezentă și Excelența Sa, prințul Albert, alături de veterane ale cinematografiei: Sharon Stone,  Uma Thurman și Michelle Rodriguez.

Sharon Stone, o adevărată ”femme fatale” arată spectaculos la 61 de ani, iar ieri seară a purtat un costum strălucitor care a întors toate privirile. Vedeta nu a renunțat nici de această dată la elementul sexy, purtând deux pieces-ul din paiete, în tonuri de verde, direct pe piele, lăsând să se întrevadă lenjeria intimă.

Sharon Stone alături de Prințul Albert de Monaco Foto: profimediaimages
Sharon Stone alături de Prințul Albert de Monaco Foto: profimediaimages

 

Michelle Rodriguez, cunoscută grație filmului ”Fast & Furious”, a ales și ea o apariție sclipitoare. Actrița în vârstă de 41 de ani a purtat o rochie din paiete argintii, cu umerii căzuți și o crăpătură adâncă pe picior. Atât ea, cât și Sharon Stone au optat pentru o coafură foarte naturală, aproape neglijentă: un coc natural, strâns la spate.

Michelle Rodriguez Foto: profimediaimages
Michelle Rodriguez Foto: profimediaimages

 

Nici Uma Thruman nu s-a lăsat mai prejos și a completat trio-ul glam cu un look la fel de ”glittery”. Silueta statuară a actriței, în vârstă de 49 de ani, a fost pusă în evidență de o rochie tip sirenă, din paiete bleumarin, căreia i-a adăugat o pereche de sandale fine, tip bijuterie.

Uma Thurman Foto: profimediaimages
Uma Thurman Foto: profimediaimages

 

Gala de ieri se numără printre numeroasele evenimente ce au loc înainte de premiile Oscar, care anul acesta au loc pe data de 10 februarie 2020. Vedetele se află deja în număr mare în Los Angeles și participă la diferitele petrecere organizate aici.

La Ocean Gala, alături de numele celebre de mai sus, au participat și Robin Thicke și logodnica sa April Love Geary, Chris Isaak și Macy Gray – care au concertat în cadrul galei, Jesscia Gomez, Livia Pillman și Tori Praver! Descoperă-le ținutele în galeria foto!