News

Shay Mitchell este însărcinată la doar 5 luni după ce a pierdut un copil

andreea voicu
June 29, 2019 16:23 PM

Bucurie mare pentru Shay Mitchell! Actrița a anunțat că este însărcinată din nou, la doar 5 luni după ce a mărturisit că a pierdut o sarcină.

Pe aceeasi temaAmber Rose este gravidă cu al doilea copil! Cum a făcut marele anunţ

Shay are 32 de ani, iar în 2018 a suferit un avort spontan. Acum, vedeta a publicat pe Instagram o fotografie cu burtica: ‘Asta inseamna ca de acum inainte am voie sa conduc tot timpul pe banda preferentiala?’

De asemenea, Shay Mitchell a postat și un video pe canalul ei de Youtube, unde a povestit totul despre sarcină. Actrița se iubește cu Matte Babel, actor canadian.

Shay Mitchell este însărcinată la doar 5 luni după ce a pierdut un copil

‘E palpitant, stresant, dificil si emotionant in acelasi timp. Toata lumea asteapta momentul potrivit pentru a anunta o sarcina, iar eu am ales sa o fac atunci cand pur si simplu nu am mai putut sa-mi ascund burtica si m-am saturat sa port tricouri largi.

 

View this post on Instagram

 

Does this mean I’m allowed to drive in the car pool lane at all times now?

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

„Suntem extrem de incantati si abia asteptam sa ne intemeiem familia. Am invatat atat de multe despre mine si despre maternitate in ultimele sase luni si chiar si asa simt ca abia sunt la inceput. O sa fie o cursa nebuna!‘, a dezvăluit Shay Mitchell.

La începutul acestui an, Shay a spus că a suferit un avort spontan în 2018: ‘Cu totii trecem prin momente dificile in viata. Sprijinul si afectiunea pe care mi le-ati oferit m-au ajutat in zilele mele negre. Mai ales anul trecut, cand am pierdut o sarcina si un copil pe care deja visam ca-l voi tine in brate’. 

Sursa: People.com