Fashion

Shoe obsession! Care sunt cele mai mari trend-uri în materie de sandale în această vară

iulia.statie
June 20, 2020 16:52 PM

Când vine vorba de sandale, există doar trei trend-uri majore în această vară, așa că trebuie să te asiguri că ai câte o pereche din fiecare în garderobă.

Pe aceeasi tema10 idei de ţinute dacă eşti invitată la o nuntă de zi vara

Vara anului 2020 se axează pe un stil effortless chic, oricum, așa cum ar trebui să fie orice sezon călduros, însă, de data aceasta, totul se va reduce la un minim de efort, ținând cont de toate cele întâmplate din cauza pandemiei. Vorbim de flip flops, o tendință ce a cucerit trendsetterii din toată lumea, de sandalele de inspirație gladiator și de dad shoes.

Cu siguranță flip flops reprezintă un trend pe care nu mulți îl pot stăpâni, însă, acest trend controversat și-a făcut loc ușor atunci când vine vorba de ținutele stylish, sandalele gladiator au fost un mare hit al verilor de câțiva ani încoace, putând fi incorporate atât în outfit-uri pentru evenimente, cât și în cele casual, iar dad shoes sunt accesoriul perfect atunci când vrei să ai un look clean.

Sandale gladiator

Uită de modelul clasic, optează pentru unul mai rafinat. Aceste sandale devin un must-have pentru look-urile tale de seară, iar în ultimii ani au cunoscut mai multe reinterpretări. Poți opta pentru o pereche fără toc dacă te simți inspirată de ținutele pe care le purtăm la mare sau poți alege o pereche cu toc, pentru o ținută mult mai senzuală.

Dad shoes

Pe lângă bocancii de hiking și papucii pentru piscină, acesta este trend-ul fenomen al verii. Față de celelalte perechi, este de reținut că sandalele de acest gen se potrivesc perfect cu un look clasic, rafinat, dacă ești genul ce preferă look-urile cu un design curat, fără a adăuga multe piese în garderoba ta. Mai mult, există și piese ce au detalii fanteziste dacă vrei să riști.

Flip flops

Trend-ul controversat din anii 1990 se întoarce și acum. Combină acest tip de încălțăminte cu piese cât mai chic pentru a evita acel look pentru plajă, unde arăți de parcă abia atunci ai ieșit din casă. Nu îți alege perechi din cauciuc, ci optează pentru materiale cât mai dure.