Shop the look - Delia

Verdict.ro
January 26, 2018
January 26, 2018

Un look 100% în tendințele momentului, demn de o artistă ce este la curent cu cele mai noi tendințe în modă ! Delia a ales o pereche inedită de încălțăminte, piesa IT a momentului în materie de cizme colant: Knife over the knee boots de la Balenciaga, în cea mai puternică nuanță de roșu ( o altă vedetă a anului ce tocmai se încheie).

Artista, cunoscută pentru alegerile sale vestimentare îndrăznețe, eclectice, pline de personalitate, duce ținuta mai departe, cu un ansamblu de inspirație gypsye, o salopetă scurtă Seeen Users, cu un imprimeu floral specific.

Desigur, ținuta Deliei este una spectaculoasă, potrivită unei ”curajoase”, ce nu se teme de alegeri vestimentare ieșite din comun, însă extrem de reușite. Dacă vrei să porți și tu o ținută ca a ei, ai la îndemână piesele alese de cântăreață! Cu un simplu click pe pozele de produs, poți accesa item-urile dorite! Iți oferim în egală măsură câteva piese similare, ce vor recrea un look apropiat celui ales de Delia, însă cu un buget rezonabil!

 

Share

Asemănătoare