Shop the look - Raluka Nistor

Verdict.ro
November 17, 2017
November 17, 2017

O tinuta de seară extrem de sexy și memorabilă, purtată de Raluka la un eveniment monden. Extrem de simplă în esență, ținuta compusă dintr-o rochie tip furou și o pereche de sandale asortate, impresionează tocmai prin efectul wow conferit de … simplitate.

Vorbim în egală măsură de o alegere îndrăzneață, deoarece nu oricine poate purta cu naturalețe, fără vreo notă de vulgaritate, o rochie atăt de scurtă și de mulată, ce crează un efect vizual de nuditate (potențat în mod evident de nuanța de șampaniei a piesei).

Rochia furou este cu siguranță o piesă de rezistență în garderobă, iar acest model, cu elemente împrumutate de la portjartier, nu face decât să sporească doza de sex appeal destinată unui look senzual.

O poți purta și tu, așa cum o poartă Raluka sau în alte formule, poate cu un kimono deasupra sau poate cu o pereche de colanti transparenți. Poți achiziționa chiar piesele alese de cântăreață, pe care le găsești la un click pe imaginile de produs următoare! Nu rata nici produsele similare, ce pot construi un look asemănător!

Share