Shop the look - Sore

Verdict.ro
March 5, 2018
March 5, 2018

Desigur că nu oricine poate purta cu succes o pereche de botine cu platformă, cu stele, o pereche de dresuri neon și un top-rochie din paiete! Dar iată că Sore reușește să susțină acest look, potrivit atât pentru scenă, cât și poate pentru un party cu tematică nouăzecistă.

Platformele Vetements, cu imprimeu stelar, sunt deja o piesă ultra cunoscută a modei actuale, devenite o vedetă în sine. Ele cer un outfit atipic, pe care Sore l-a imaginat într-un joc de culori și texturi. Paietele la rândul lor sunt un element cool, atemporal, mai ales în contextul unui top larg, iar dresurile colorate sunt marele come-back al momentului.

”Imi plac botinele, dar partea de sus a tinutei pare neterminata. Mi s-ar fi parut asocierea cu un combinezon din denim sau bumbac peliculizat, cu un imprimeu stelar, foarte trendy in acest sezon”, spunea Maurice Munteanu despre ținuta vedetei pentru Verdict.ro.

Indrăznești să porți și tu o ținută ca a artistei? Iată unde poți găsi piesele pe care ea le poartă și pentru a-ți ușura sesiunea de shopping, ți-am pregătit și câteva produse similare, menite să redea aceeași idee de outfit!

Share

Asemănătoare