Shop the look: Adele

iulia.statie
May 12, 2020
May 12, 2020

Viața lui Adele s-a schimbat complet după divorț, iar vedeta a decis că este timpul să își modeleze silueta. Aceasta arată excepțional și începe ușor ușor să își schimbe și stilul, înlocuind rochiile maxi preferate de ea cu unele mini, însă, după primul outfit prezentat, se pare ea urmărește aceeași linie, una clasică.

Shop the look: Adele

Adele a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie cu ocazia zilei sale de naștere, în care era de nerecunoscut. Aceasta a renunțat la rochiile lungi și a ales o rochie ‘little black dress’ pentru a-și pune în evidență noua siluetă, mai cu seamă picioarele lungi și tonifiate. Fără a exagera, artista a ales să poarte o ținută elegantă, sugerând că totuși, deși totul este diferit acum, a rămas aceeași Adele privind stilul vestimentar, cu mici îmbunătățiri.

Cântăreața este o iubitoare a outfit-urilor în clasicul negru și a rochiilor lungi, însă este neclar dacă ea pur și simplu adoră ținute elegante sau le folosea ca o barieră. Acum, totul a luat sfârșit și vedeta a debutat cu o nouă siluetă și o nouă rochie, extrem de la modă, sugerând că este atentă la trend-urile în modă!

Cu mâneci bufante și guler stil maletă, rochia mulată avea și un artificiu pentru a accentua talia de viespe a vedetei, iar lungimea, deși este o rochie mini, nu duce deloc în stilul vulgar, mai degrabă dând un necesar aer de senzualitate. La acest outfit, Adele a adăugat o pereche de pantofi stiletto Manolo Blahnik în aceeași nuanță ca și rochia pentru a rămâne în zona sobră pe care artista o preferă, dar totuși, a se mula pe necesitățile acestui nou look.

Oare ce mai ascunde Adele în mânecă? Cine știe, poate la următorul look va purta o bustieră neon și pantaloni scurți biker? A girl can dream.

Ce este de menționat este faptul că ținuta este versatilă, putând fi purtată atât la birou, cât și la un party, dar și la o cină cu prietenele. Nu doar că da o notă de clasă, dar nici nu arată că s-a exagerat prin alegerea sa, iar mânecile bufante sunt detaliul potrivit pentru a nu fi doar o simplă ‘little black dress’. Ah, mai trebuie menționat că aceste rochii negre reprezintă unul dintre cele mai puternice trend-uri și toată lumea ar trebui să aibă câte o creație în garderobă?

Dacă și ție îți place ținuta abordată, află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

Share