Shop the look: Alexandra Ungureanu

iulia.statie
January 28, 2021
January 28, 2021

Cu un stil unic și o personalitate spumoasă, Alexandra Ungureanu s-a făcut remarcată ușor și a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Cu o maturitate stilistică demnă de apreciat și alegeri vestimentare extrem de bune, se pare că artista a găsit rețeta succesului.

Shop the look: Alexandra Ungureanu

Cântăreața a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar, de-a lungul competiției ‚Bravo, ai stil!’, pe care a câștigat-o, aceasta a demonstrat că are un stil cameleonic, propunând atât piese ce se află în zona ei de confort, cât și look-uri ce nu o caracterizează, dar pe care știe să le stilizeze perfect. Acum, Alexandra se ocupă de alte proiecte de succes, dar are grijă să își țină fanii la curent cu diferite propuneri stilistice.

Susținătoare a brand-urilor românești, cântăreața s-a îndrăgostit de piese semnate Seen Users, pe care le-a propus în noul ei videoclip pentru piesa ‘Dacă n-am fi împreună’. Vedeta preferă piesele cu un design clasic, ce întâlnesc tendințele actuale și oferă un vibe fresh, jucându-se în același timp cu liniile masculine și feminine, așa că putem să spunem că alegerea sa în materie de brand s-a potrivit mânușă, Seen Users demonstrând de-a lungul timpului că are foarte multe calități atunci când vorbim despre piesele create.

Mixând pe jocul dintre nou și tradițional, brand-ul românesc aduce în fața publicului o interpretare a hainelor cu o versiune modernă, punând accent pe tensiunea dintre feminin și masculin, clasic și sexy. Observăm maturitatea ținutei condimentată cu un spirit independent, original și extrem de actual. Nuanțele de roz au fost la mare căutare în ultima vreme, iar accesoriul semnat Vergine Santa Frida a completat perfect tușa de glamour pe care am observat-o la fiecare ținută abordată de vedetă în ultima vreme.

Dacă îți place ținuta pe care Alexandra Ungureanu a purtat-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!

 

Share