Shop the Look - Alina Eremia

Verdict.ro
July 20, 2016
July 20, 2016

 
 
Dornică mereu să experiementeze, din punct de vedere vestimentar, Alina Eremia îşi alege tot timpul ţinute în conformitate cu vârsta, fapt lăudabil, de altfel. Mai ales că are doar 20 si ceva de ani. Atunci când se află în afara scenei, cântăreaţa este adepta stilului casual-chic, preferând să adauge sare şi piper outfit-urilor prin accesorii must-have, extrem de prezente în trendurile momentului. 
 
Outfit-ul din imagine, compus din cămaşă cu iz bărbătesc, achiziţionată de la Zara, accesorizată cu atât de modernul cocker, un ghiozdan cu accente sport şi ghete vintage, a făcut furori în rândul fanilor ei, primind şi aprecieri pozitive din partea stilistului Verdict.ro. Aerul fresh şi relaxat, nonşalanţă cu care a purtat item-urile, dar şi accesoriile bine alese i-au transformat outfit-ul într-un hit, iar piesele vestimentare, identice sau extrem de asemănătoare, pot fi foarte uşor de găsit.
 
Dacă şi ţie îţi place ţinuta street-style purtată recent de Alina Eremia, noi iţi indicăm locurile de unde îţi poţi procura piesele din garderoba ei. Trebuie doar să dai click pe fiecare imagine! 

Share

Asemănătoare