Shop the look: Alina Eremia

iulia.statie
June 4, 2020
June 4, 2020

Alina Eremia este una dintre vedetele de la noi ce s-au remarcat printr-un stil vestimentar de lăudat, alegând mereu ținute într-o zonă uber cool, sexy, având grijă la accesorizare și la trend-urile momentului și putând să iasă din zona ei oricând, propunând atât ținutele ei mult studiate, cât și outfit-uri delicate, demonstrând că își merită pe deplin titlul de IT girl al showbiz-ului românesc.

Shop the look: Alina Eremia

Alina are o naturalețe aparte și un sex appeal prezentat într-o formulă discretă, stilul ei fiind perfect pentru un artist pop. În ultima vreme am remarcat atât la Alina, cât și la Delia, Inna și multe personalități autohtone o alegere extrem de interesantă din punct de vedere stilistic. Eremia prezintă o creație ce a devenit ușor salopeta sezonului, printr-un design atent studiat, cu un print floral, perfect pentru sezonul călduros, însă, cu aceeași viziune modernă și cool pe care brand-ul a abordat-o în ultimii ani.

Alina Eremia poartă o salopetă semnată Cristina Săvulescu, un brand românesc, ce s-a remarcat atât datorită faptului că vedetele autohtone poartă mereu creații inedite la diferite evenimente, cât și pentru că, pe plan internațional, am observat creații purtate de vedete de la Hollywood, doza de glamour, modelele atipice din dantelă și aplicațiile cu pene sau franjuri și print-urile inedite garantând imediat succesul acestui brand renumit.

De data aceasta, Alina a completat piesa prin accesorizare, acesta fiind punctul ei forte la fiecare ținută propusă, alegând câteva inele fine, o curea în stilul bling bling pentru a accentua talia, o pereche de botine tip ciorap semnate Balenciaga, ce au fost și sunt extrem de îndrăgite, în aceeași zonă, cu un print floral. Trebuie menționat că este extrem de greu ca două print-uri să fie combinate, însă artistei i-a ieșit pe deplin, demonstrând că uneori riscurile sunt cheia succesului.

De asemenea, vedeta a finisat ținuta printr-o coafură cuminte, adăugând un ruj roșu pentru a avea acel aer de femme fatale stins, ce îi dă exact senzualitatea de care are nevoie.

Dacă și ție îți place ținuta abordată, află că nu ai cum să dai greș cu această salopetă, fiind piesa IT a sezonului! O poți purta la un viitor party, sau, de ce nu, la o seară cu prietenele, reușind să ai fotografia cool perfectă pentru Instagram.

Află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

 

Share