Shop the Look - Antonia

Verdict.ro
July 25, 2016
July 25, 2016

 
Adepta stilului sport, în general, Antonia a renunţat la zona ei de confort şi, însărcinată în luna a cincea, a făcut o şedinţă foto ce-i pune în valoare feminitatea, din plin. Deşi, în ultimii ani, am văzut-o tot mai rar purtând rochii, iată că, de data aceasta, a optat exact pentru must-have-ul momentului: slip dress. 
 
Şi, pentru o notă cool, fresh şi actuală, n-a purtat-o ca atare, ci cu o bluză albă, din jerse, pe dedesubt, construind, astfel, unul dintre cele mai des întâlnite outfit-uri ale sezonului. Cum se află într-o formă fizică excelentă şi nu s-a îngrăşat deloc, ţinuta a reuşit sa-i evidenţieze perfect trupul de viitoare mămică. 
 
Însărcinată sau nu, look-ul Antoniei este unul extrem de actual, potrivit pentru fiecare dintre voi. Seara puteţi purta rochia-furou ca atare, împreună cu sandale cu tocuri, iar ziua o puteţi mixa cu un tricou alb sau cu o cămaşă şi cu încălţări cu influenţe sport sau grunge. Noi vă indicăm locurile de unde putetţi achiziţiona item-urile purtate de Antonia, dar şi alte produse similare. Trebuie doar să daţi click pe imagini! 
 
 
Foto: arhiva personalaă, hm.com, mytheresa.com

Share

Asemănătoare