Shop the look: Beyonce

irina.letitia
September 27, 2019
September 27, 2019

Nu degeaba este supranumită ”Queen B”! Beyonce ne demonstrează constant că își merită statutul, nu doar din punct de vedere muzical, ci și vestimentar și mai ales al atitudinii.

Shop the look: Beyonce

 

Dacă îți dorești o ținută de party și nu știi ce să alegi, exemplul cântăreței este perfect pentru o apariție reușită! Beyonce a ales un deux pieces negru, din paiete, accesorizat cu funde și pene. Compleul de la Attico este extravagant, disco, nonconformist și tocmai bun pentru o seară memorabilă.

Accesoriile nu au fost nici ele lăsate mai prejos, Beyonce completând look-ul cu detalii cel puțin la fel de opulente. Geanta Bienen Davis este bătută cu accesorii metalice strălucitoare, iar cerceii rotunzi Tom Ford, din cristale, sunt meniți să atragă atenția de la depărtare. Singurul detaliu pe care l-am putea înscrie în zona”temperată” sunt pantofii, o pereche de sandale sabot Giuseppe Zanotti, care mizează pe simplitate.

Desigur, Beyonce are un stil vestimentar foarte îndrăzneț, deloc ferit de piese statement, motiv pentru care ținuta de față, atât de strălucitoare și evidentă se înscrie complet în stilul său și oferă o variantă foarte potrivită pentru un outfit de seară.

Așadar, dacă ți-au plăcut piesele purtate de Beyonce, află de unde le poți achiziționa și tu!

Sursa foto: beyonce.com

Share

Asemănătoare