Shop the look: Beyonce

irina.letitia
February 5, 2020
February 5, 2020

Apariţia lui Beyonce la Super Bowl 2020 a făcut ravagii, ca de altfel orice apariţie publică de-a vedetei. Deşi anul acesta nu a concertat la celebrul eveniment, Beyonce a întors toate privirile, lucru datorat şi ţinutei pe care a purtat-o. Iată de unde poţi cumpăra look-ul divei!

Shop the look: Beyonce

 

Beyonce a participat la Super Bowl anul acesta în calitate de spectator, alături de soţul său, Jay Z şi de fiica lor, Ivy Carter. Ca de obicei, ţinuta aleasă de cântăreaţa a ajuns pe prima pagină a ziarelor, vedeta fiind unanim lăudată pentru alegerea făcută.

Beyonce a purtat un full look  Balmain, din colecţia de primăvară/vară 2020. Tinuta a fost compusă dintr-un asamblu verde aprins, din denim. Jacheta de blugi a fost asortată unor pantaloni din denim în aceeaşi culoare, alături de accesorii albe.

Costumul verde Balmain are cusături albe vizibile, iar pantofii stiletto albi şi ochelarii de soare albi s-au potrivit perfect în peisaj.

Dacă şi ţie ţi-a plăcut ţinuta purtată de Beyonce, dă click pe imaginile următoare pentru a vedea de unde poţi cumpăra fiecare piesă! Ca alternativă, ţi-am pregătit şi piese similare, pentru un look în acelaşi stil!

 

Share