Shop the look: Beyonce

irina.letitia
February 28, 2020
February 28, 2020

Văzând aceste imagini cu Beyonce, ne dăm seama că vedeta a făcut o reală pasiune pentru un trend actual și anume cusăturile vizibile. Cântăreața a purtat recent un full-look Mugler, compus din piese clasice reinterpretate, iar nouă ne-a plăcut enorm! Iată de unde poți cumpăra ținut vedetei!

Shop the look: Beyonce

Beyonce are probabil unul dintre cele mai numeroase fancluburi ale momentului! Fiecare apariție a divei este îndelung aplaudată și trebuie să recunoaștem că ținutele sale sunt din ce în ce mai bune!

Recent, ”Queen B” a purtat o ținută perfectă pentru tendințele actuale! Clasică în esență, futuristă în aparență, Beyonce a reușit un mix de piese foarte în vogă, în care detaliile fac diferența.

Așadar, ce a purtat? O rochie midi pe corp, tip bodycon și un sacou negru. Da, dar rochia neagră are un joc de cusături albe care modelează vizual talia, precum și un design menit să subțieze și să pună în evidență silueta. Sacou, asortat rochiei, are o construcție ușor supradimensionată.

Pantofii, un stiletto înalt, sunt transparenți, iar geanta are un design atipic, stil acordeon.

Impreună, toate elementele construiesc un look intrigant, în care clasicul se împletește cu noul și deși neașteptat, toate piesele se potrivesc perfect.

Află și tu cât costă piesele purtate de Beyonce și de unde le poți cumpăra, cu un click pe imaginile de mai jos!

Foto: Beyonce.com

Share