SHOP THE LOOK - BLAKE LIVELY

Verdict.ro
March 30, 2018
March 30, 2018

Blake Lively, soția lui Ryan Raynolds, celebra actriță din serialul Gossip Girl, afișează întotdeauna outfit-uri coolish. „Serena van der Woodsen” s-a afișat așa alături de soțul ei, la premiera Final Portrait, la Muzeul Guggenheim. Lively a îmbrăcat un trenci Oscar de la Renta, o rochie Monse și o pereche de sandale Louboutin.

Și-a coordonat ținuta cu cea a soțului său, Ryan, dar acest material o are în prim plan pe frumoasa actriță, nu pe soțul acesteia. De-a lungul timpului, Blake ne-a obișnuit cu ținutele sale extrem de sexy, rochii provocatoare, dar în același timp cu bun simt.

În situația de fața, Blake poartă o rochie tartan, extrem de cool în acest sezon, iar haina este într-adevăr la piece du resistance! În nuanță camel, trenciul actriței joacă un rol important în ținuta acesteia, având niște aplicați extrem de stylish, iar sandalele Louboutin fac un mach perfect cu acesta!

În altă ordine de idei, Blake Lively poartă un outfit impunător, dar care, în același timp, impresionează prin simplitatea sa.  Pentru cei care nu știu, frumoasa actriță se află printre puținele personaje de la Hollywood care nu apelează la un ajutor de specialitate.

Vă place outfit-ul afișat de Blake Lively? Iată de unde și-a cumpărat vedeta aceste articole vestimentare:

 

Share

Asemănătoare