Shop the look: Delia

irina.letitia
December 26, 2018
December 26, 2018

Când vorbim de aparițiile Deliei, nu putem vorbi despre un simplu oufit, ci despre o adevărată compoziție stilistică.  Artista este cunoscută pentru ținutele explozive, iar aici nu facem referire la costumele de scenă, ci la ținutele pe care le afișează zi cu zi.

Delia preferă, cel puțin în ultima perioadă, piese vestimentare de impact. Branduri imediat recognoscibile, imprimeuri cu logo-uri celebre, culori vibrante sau texturi ce sar imediat în evidență, toate construind un stil vestimentar personalizat, în care o recunoaștem pe cântăreață.

Una din ținutele ei recente ne-a cucerit atât prin piesele alese, cât și prin asocierea lor. Vorbim despre un look all-tartan, alcătuit din piese IT ale sezonului: cămașa patchwork de la Versace și cizmele XXL, exagerat de lungi și de largi, de la Y Project. O ținută pe care nu oricine are curajul să o poarte, însă care Deliei îi vine mănușă.

Iată de unde poți achiziționa și tu piesele purtate de cântăreață, dar și câteva variante similare! Click pe pozele de produs!

Share