Shop the look: Emily in Paris

iulia.statie
October 11, 2020
October 11, 2020

Dacă ai deschis Instagram-ul în ultimele zile sau te-ai uitat pe Netflix, cu siguranță ai văzut că există un nou show ce ne-a cucerit pe toți. Serialul ‚Emily in Paris’ a fost lansat în sfârșit, iar persoana din spatele ținutelor personajului principal este Patricia Fields, ce s-a ocupat și de ‚Sex and the City’. Ah, nostalgia!

Shop the look: Emily in Paris

Chiar dacă ne place stilul ei sau nu, trebuie să recunoaștem că Emily, jucată deLily Collins, are cu siguranță câteva ținute extrem de bune, venind ca o gură de aer proaspăt printre personaje serialelor noastre favorite, amintindu-ne atât de eroinele ‚Sex and the City’, cât și de ‚Gossip Girl’.

Bineînțeles, putem observa efectul Carrie Bradshaw, căci Patricia Field s-a întrecut și de data aceasta și a venit cu o fantezie stilistică, extrem de colorată și jucăușă. Și accesorizarea nu trebuie uitată, pentru că stilista a avut mare grijă să scoată personajul din anonimat, adăugând câteva piese pe care nu le-am vedea funcționând așa ușor.

Și cum ne dăm în vânt după ținutele de toamnă, fiind un anotimp extrem de interesant stilistic, Emily ne-a făcut să uităm de hainele all black și să ne gândim dacă vrem să ne înfrumusețăm garderoba cu multă culoare.

Spre deosebire de stilul effortless chic al franțuzoaicelor, personajul merge într-o altă direcție cu vestimentația, oferindu-ne un tonic de care aveam nevoie în 2020, chiar dacă există păreri controversate cu privire la look-urile abordate de aceasta. Unul, în special, ne-a atras atenția, fiind extrem de ușor de reinterpretat.

Emily trăiește pentru un pulover într-un print nebunesc, colorat, ținuta ei fiind extrem de tinerească, iar cizmele de ploaie sunt un must have în acest anotimp, așa că de ce să nu ni le luăm într-o culoare puternică? Ba chiar, câte căciuli poate avea o persoană? În caz că nu știi ce ținută să porți, alege una ce se aseamănă cu aceasta, fiind foarte de ușor să asortezi un pulover oversized cu o pereche de pantaloni clasici și o pereche de cizme de ploaie.

Dacă îți place ținuta pe care personajul Emily a purtat-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!

Share

Asemănătoare